Echipa

ECHIPA EXECUTIVA

VALENTIN IONUT NITA – Manager de proiect

Valentin este manager de proiect si specialist in dezvoltarea comunitara. Este licentiat in sociologie si absolvent a doua programe de masterat: ”Management de Proiect” (Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, acreditat de PMI, SUA) si ”Grupuri de risc & servicii sociale de suport” (Universitatea Bucuresti). Are o vasta experienta in managementul proiectelor finantate prin fonduri europene in sectoare precum: educatie antreprenoriala destinata tinerilor, dezvoltare economica locala, guvernanta locala si grupuri vulnerabile. A contribuit la dezvoltarea si implementarea de proiecte pentru organizatii non-guvernamentale la nivel national si international, precum UNOPA si World Vision Romania. De asemenea, a activat si in domeniul consultantei de business si al cercetarii.
Contact: valentin@benemerenti.ro

 

ROBERTO PATRASCOIU, Ph. D – Consilier dezvoltare & Fondator

Roberto este membru al board-ului Bene Merenti si consilier pentru dezvoltare. Este expert in accesarea fondurilor europene, manager de proiect si antreprenor. De-a lungul anilor, a coordonat proiecte in valoare de peste 20 de milioane de Euro in domenii precum: guvernanta locala, democratie participativa, educatie pentru tineret, dezvoltare economica si, de asemenea, investitii pentru intreprinderi. Experienta acumulata in mediul organizational l-a plasat in functii de leadership atat in sectorul business (companii de consultanta) cat si in cadrul unor organizatii non-guvernamentale internationale (World Vision Romania). Roberto detine un masterat in „Managementul fondurilor structurale ale Uniunii Europene” (Academia de Studii Economice din Bucuresti) si un doctorat in „Dezvoltare urbana integrata” (Universitatea din Bucuresti). De asemenea, detine o serie de certificari internationale in sisteme de management, precum: Lean Six Sigma – World Vision International, SUA; PMP professional – Project Management Institute, SUA; Community-led local development– Mesopartner, Germania. Roberto este implicat si in mediul antreprenorial si, de asemenea, activeaza ca trainer si consultant de business pentru organizatii locale si internationale.
Contact: roberto@benemerenti.ro

 

CONSILIUL DIRECTOR

ADRIAN KANOVICI, Ph. D. – Vicepresedinte & Fondator

Adrian Kanovici este lector universitar in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si trainer in guvernanta locala si globala, administratie publica si geopolitica. Detine un master in “Geopolitica si Relatii Internationale” (Academia de Studii Economice Bucuresti) si un doctorat in Geografie (Universitatea din Bucuresti). Pe parcursul carierei academice si a experientei profesionale, s-a specializat in subiecte precum Balcanii de Vest si organizatii internationale. In ultimul deceniu, Adrian a activat in presa, societatea civila si mediul academic.
Contact: adrian@benemerenti.ro

CRISTIAN HATIS – Vicepresedinte & Fondator

Cristian a activat in presa locala, societatea civila si industria publicitatii. A fost Director Executiv in cadrul primei Asociatii Patronale a Editorilor Locali din Romania (APEL). Are o vasta experienta in managementul organizational si a coordonat mai mult de 50 de proiecte dedicate profesionistilor din presa locala. Cristian a fost de asemenea reprezentantul Romaniei in cadrul ENPA (European Newspaper Publishers Association) si un reprezentant activ al intereselor media locale in relatie cu institutiile publice. De asemenea, activeaza ca antreprenor in domeniul publicitatii/mass-media si detine un master in Comunicare si Relatii Publice.
Contact: cristian@benemerenti.ro